Hemsidor och föreningar 

 

Palestinagruppen

 

https://www.palestinagrupperna.se

https://www.facebook.com/palestinagrupperna

 

Populär arkeologi

Populär arkeologi är en tidning om människans ursprung och vår tidiga historia. En oerhört bra tidskrift med fantastiskt bildmaterial.

https://www.facebook.com/populararkeologi

 

Cypern

www.cypernguiden.com är den bästa hemsidan för den som vill veta det mesta om Cypern. Här finns praktiska råd och nyttig information.

FONTANA

https://www.fontana.se/ 

Bästa maten, iaf det jag köper som olivolja, fetaost mm mm. Noteras bör oxå att den trevlige grundaren Frixos P är cypriot och inget annat! 

 

    http://www.afrikagazetesi.net  Tyvärr bara på turkiska. Vässad vänstertidning på Norra Cypern. Kämpar för ett enat Cypern, befriat från Turkiet och dess soldater. Ett flertal gånger utsatt för attentat och mordförsök.

 

Grekland

http://www.mittgrekland.se / http://www.mygreece.se - bra hemsida med info om Grekland

 www.stay-in-greece.com är den grekiska motsvarigheten, men på engelska.

http://www.otikalo.se/cykonf.html. Artiklar, läsvärt och länkar relaterade till cypernkonflikten
O,TI KALO heter den grekiska nätplatsen. Den innehåller bilder med platsbeskrivningar, länkar och annat.

http://www.greekculturalcentre.se

Hästar

http://www.kentaurmagasin.se/

Konst

<a href="http://www.svenskasajter.com"><img border="0" alt="SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg" src="http://www.svenskasajter.com/images/banners/88x31x1.gif" /></a>

<a target="_blank" alt="Lanksida.se - En samling av Svenska länkar" title="Lanksida.se - En samling av Svenska länkar" href="http://www.lanksida.se/">Lanksida.se</a>

Museer mm

UtställningsEstetiskt Forum

http://www.ueforum.se - Sveriges enda(?) forum för dagsaktuell info och debatt om aktuella utställningar (bl a en artikel som påtalar bristerna i Medelhavsmuseets cypernutställning.

 

Föreningar

www.foreningenstopp.se - informerar om vuxenmobbning och vad man kan göra för att stävja densamma

Förbundet Humanisterna!

Humanisterna värnar om det sekulära samhället och åtskillnaden mellan religion och politik. Vi strävar efter att de mänskliga rättigheterna skall vara överordnade religiösa dogmer, normer och värderingar.

http://www.humanisterna.se/humanisterna-stockholm/

 

Förlag 

Ultima Esperanza Books, http://www.ultimaesperanzabooks.se/

 Ett mycket bra litet förlag för den som vill ge ut en bok själv. Professionell hjälp med allt, väldigt prisvärt och trevlig förläggare.

 

Övrigt

För oss som tröttnat på leksaker av plast och i stället föredrar dito av trä eller metall - Serieslussen på Bellmansgat 26. Tel. 08-644 50 11. Fantastiska bilar i alla storlekar, med och utan batteri och sirener. Lelsaker och pussel i trä, underbara serietidningingar, begagnat och nytt. Dessutom är personalen väldigt trevlig! Se oxå - https://www.facebook.com/serieslussen/

 

Här betalar jag, gör ni det oxå!

     http://www.greenpeace.org/sweden

Rädda Barnen Sverige

 

www.hittasidan.nu

http://www.iring.nu 

http://www.svenskasajter.com